Bezoekers

Home »  Bezoekers

Op 2 en 3 september 2017 presenteert de Eindhoven Maker Faire in het Klokgebouw op Strijp-S maar liefst 200 creatieve makers, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, software-ontwikkelaars, game-designers, modeontwerpers, fotografen, professionals, hobbyisten en alles ertussenin. Wat zij gemeen hebben is de voorliefde voor innovatie en vindingrijkheid. Op de Eindhoven Maker Faire showcasen zij hun creaties, delen zij hun ideeën en brengen ze hun onstuitbare enthousiasme over op het publiek!

Maak kennis met de robots en drones, speel virtual reality games, doe mee met tientallen workshops of lezingen en bekijk alle wearables, design, kunst en zie wat de nieuwste 3D printers voor je in petto hebben. Experimenteer en beleef plezier aan de nieuwste technische innovaties!

Tickets zijn vanaf nu online te koop via Eventbrite met korting!
Dagticket – Kinderen onder 6 jaar €FREE
Dagticket – Kinderen & Jongeren €5,00
Dagticket – CJP pas €5,00*
Dagticket – Volwassenen €10,00
Dagticket – Familie €20,00

TICKETS

 

*Ben je onder de 30? High-five! CJP’ers krijgen €5 korting bij Eindhoven Maker Faire. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting.

Lijkt het je leuk om ons te helpen op 1, 2 of 3 september? We zoeken nog vrijwilligers voor veel verschillende taken zoals promotors, bouwers, vliegende keeps en kassamedewerkers. Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

VRIJWILLIGERS