CALL FOR MAKERS

Home »  CALL FOR MAKERS

De Eindhoven Maker Faire is alweer op weg naar haar 4e editie! Op 2 en 3 september 2017 presenteren we maar liefst 200 creatievelingen, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, software-ontwikkelaars, game-designers, modeontwerpers, fotografen, professionals, hobbyisten en alles ertussenin. Wat zij met elkaar gemeen hebben is een voorliefde voor innovatie en vindingrijkheid. Op de Eindhoven Maker Faire showcasen zij hun creaties; van 3D geprinte sieraden tot robots en van drones tot de nieuwste virtual reality games.

We zijn daarom op zoek naar enthousiaste makers die hun projecten willen tonen op dit internationale podium. Doe mee: meld je aan voor het programma en presenteer je projecten tussen een ongekende hoeveelheid makers. Speel jezelf in de kijker bij pers en publiek en ga nieuwe verbindingen aan met andere creatieven. Je kunt je vanaf nu gratis aanmelden via dit formulier.

Aanmeldingsproces
Stap 1: Schrijf je in via de website: www.eindhovenmakerfaire.nl. Je kunt hier bij Call for Makers een link vinden naar een formulier. Vul dit formulier in wij zullen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Aanmeldingen via e-mail worden niet in behandeling genomen. Deadline voor aanmeldingen: 30 juni 2017, 23.59 uur

Stap 2: Na goedkeuring van de selectiecommissie wordt je hiervan op de hoogte gesteld en krijg je nadat de deadline is gesloten meer praktische informatie toegestuurd.

Stap 3: Deelnemers worden zo snel mogelijk op de website www.eindhovenmakerfaire.nl gepubliceerd.

Kosten
Aanmelden voor niet-commerciële makers is gratis. Makers met productverkoop betalen €250 voor deelname. Alle makers worden gevraagd -nadat ze zijn toegelaten tot het programma- een borg van €50 te voldoen.

Ken jij een maker die we niet mogen missen op de Eindhoven Maker Faire? Stuur dan een bericht naar info@eindhovenmakerfaire.nl