CALL FOR MAKERS

Home »  CALL FOR MAKERS

De Eindhoven Maker Faire is alweer op weg naar haar 4e editie! Op 2 en 3 september 2017 presenteren we maar liefst 200 creatieve makers, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, software-ontwikkelaars, game-designers, modeontwerpers, fotografen, professionals, hobbyisten en alles ertussenin. Wat zij met elkaar gemeen hebben is een voorliefde voor innovatie en vindingrijkheid. Op de Eindhoven Maker Faire showcasen zij hun creaties; van 3D geprinte sieraden tot robots en van drones tot de nieuwste virtual reality games. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste makers die hun projecten willen tonen op dit internationale podium.

Inschrijftermijn verlengd tot 31 juli 2017!

Doe mee: meld je aan voor het programma en presenteer je projecten tussen een ongekende hoeveelheid makers. Speel jezelf in de kijker bij pers en publiek en ga nieuwe verbindingen aan met andere makers. Je kunt je vanaf nu gratis aanmelden via dit formulier.

MELD JE AAN

 

Aanmeldingsproces
Stap 1: Schrijf je in via de website: www.eindhovenmakerfaire.nl. Je kunt hier bij Call for Makers een link vinden naar een formulier. Vul dit formulier in wij zullen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Aanmeldingen via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Stap 2: Na goedkeuring van de selectiecommissie wordt je hiervan op de hoogte gesteld en krijg je binnen 1 á 2 weken een bevestigingsmail. Nadat de inschrijftermijn is gesloten krijg je meer praktische informatie toegestuurd.

Stap 3: Deelnemers worden zo snel mogelijk op de website www.eindhovenmakerfaire.nl gepubliceerd.

Kosten

  • Deelname voor niet-commerciële makers is gratis. Je wordt wel gevraagd – nadat je bent toegelaten – een borg van €50 te voldoen.
  • Makers met productverkoop / kleine bedrijven betalen €250 (exclusief 21% BTW) voor deelname.
  • Bedrijven die interesse hebben in participatie wordt verzocht contact op te nemen met de organisatie via zakelijk@eindhovenmakerfaire.nl

Ken jij een maker die we niet mogen missen op de Eindhoven Maker Faire? Stuur ze deze link naar onze website, of stuur dan een bericht naar info@eindhovenmakerfaire.nl