Partners

Home »  Partners

De Maker Faire is de grootste Show (and Tell) op aarde: een gezinsvriendelijk festival waarbij uitvinding, creativiteit en vindingrijkheid centraal staan. Een viering van de Maker movement. Deels wetenschapsfestival, deels beurs, en voor een deel iets helemaal nieuws. Maker Faire is een samenkomst van tech-enthousiastelingen, hobbyisten, onderwijzers, knutselaars, ingenieurs, wetenschapsclubs, designers, kunstenaars, studenten en commerciële exposanten van alle leeftijden. Al deze makers komen naar de Maker Faire om te laten zien wat ze maken en om te delen wat ze leren.

Samen met vele partners werken wij aan een bloeiende, innovatieve omgeving waarin mensen geïnspireerd en geprikkeld worden. Dit doen we samen met het onderwijs, media en het bedrijfsleven. De Maker Faire is een cumulatie en jaarlijkse viering van vele creatieve initiatieven, starters, amateurs, studenten en organisaties, waarbij de interactie met het publiek net zo interessant is als de onderlinge kennismaking en kruisbestuiving. We bieden hiermee een creatieve voedingsbodem en stimuleren het bottom-up creëren van creatieve projecten en technologische ontwikkelingen.

Meer informatie:
Voor meer informatie of een oriënterend gesprek over de mogelijkheden kan contact worden opgenomen met René Pare, Directeur van MAD emergent art center.

T: +31 (0) 40 2133032
E: info@madlab.nl