Circlenomic

Home »  Circlenomic

Circlenomic

Circlenomic laat zien dat we met gaaf design een heerlijk leven kunnen leiden met alle comfort en gemak èn met behoud van onze prachtige planeet. Circlenomic neemt je mee in zijn wereld van creatieve uitvindingen, die iedereen makkelijk kan (na)maken met materialen die je toch al in huis hebt. Zijn werk is geniaal en soms ook met een kwinkslag. Wie wil nu niet een afwasmachine, gemaakt van afval, die je met de hand aanzwengelt of een minikas binnenshuis om lekker groenten of kruiden te verbouwen binnenshuis?

Wat komt er dan kijken bij zo’n minikas? Je moet uiteraard weten wat de planten nodig hebben aan voedingsstoffen, water en hoe je om gaat met algen en schimmels. Uiteraard is het interessant om gebruikte materialen toe te passen, want waarom alles nieuw kopen als je het toch al in huis hebt? Het krijgt gewoon een andere functie en wordt circulair! Alles hangt samen en dat maakt het zo mooi! Kom jij het leren op de Eindhoven Maker Faire 2017?

Comments are closed.
{"slides_column":"4","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}